Home / Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen...

Ondanks dat we proberen onze Ontbijtservicewebsite zo goed mogelijk in te richten zijn er toch altijd nog vragen over Goedemorgen Ontbijtservice.
De meest gestelde vragen over onze Ontbijtservice hebben we op een rijtje gezet. Staat uw vraag er over ontbijtbezorging, ontbijt actie o.i.d. niet bij? Neem dan telefonisch contact op. Goedemorgen Ontbijtservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.00 uur. Op zaterdag van 9.00-17.00 uur. Op zondag zijn wij tel. Moeilijker bereikbaar voor telefonische vragen. Per mail zijn we wel bereikbaar en kunt u de vraag op die wijze zenden.
De ontbijtbezorging van Goedemorgen Ontbijtservice heeft een landelijke dekking. De uitzonderingen zijn de Waddeneilanden daar bezorgen wij geen ontbijtjes. Actiematige bezorgen we wel Ontbijtjes in Zeeuws-Vlaanderen
Goedemorgen Ontbijtservice bezorgd vanaf 6.00 uur tot 13.00 uur ontbijtjes.
Ja, u kunt zelf de bezorgtijd van het ontbijt invullen. Wij bezorgen de ontbijtjes in een bezorgventer van 60 min. Als u aangeeft dat u het ontbijt wenst om 8.00 uur bezorgen wij de Ontbijtservice tussen 7.30 en 8.30 uur. Als u aangeeft 8.15 uur dan bezorgen wij de ontbijt(jes) tussen 7.45 en 8.45 uur.
Jazeker dan bezorgen wij zowel de gewone ontbijtjes, de speciale ontbijtjes maar ook het Moederdag Ontbijt, Vaderdag Ontbijt, Valentijn Ontbijt. We adviseren u wel om tijdig de Ontbijtbestelling te plaatsen. Het is op die dagen enorm druk met bezorging van Ontbijtjes. Ook hanteren wij dan een bezorg venster van 2 uur. Als u gewenste tijd 8.00 uur is dan bezorgen wij tussen 7.00 en 9.00 uur.
Dat is geen probleem. Wij hebben glutenvrije ontbijtjes, Veganistisch ontbijt, Halal ontbijt, diabeet ontbijt, vegetarisch ontbijt, lactose ontbijt dus dieet wensen zijn geen belemmering voor de bestelling bij Goedemorgen Ontbijtservice.
Geen rund of geen varken of iets dergelijks is mogelijk. Wij passen dat dan aan en vullen het niet gewenste product aan met een gelijkwaardig product indien mogelijk. Zodoende kan de ontvanger toch genieten van het ontbijt.
Goedemorgen Ontbijtservice bezorgd bijna het hele jaar. We bezorgen namelijk van de 365 dagen er 362. Op 1 ste en 2 de Kerstdag bezorgen we niet en op 1 jan. Bezorgen we geen ontbijtjes. Wel de dagen ervoor of erna en hebben dan zowel Kerstontbijtjes en Nieuwjaarsontbijtjes.
We kunnen wel, met enige trots, melden dat bezorging van ontbijt buffetten een van de specialiteiten is van Goedemorgen Ontbijtservice. We hebben daar veel ervaring in. Wat is er leuker om met het bedrijf, afdeling voor de Kerstvakantie gezamenlijk een kerstontbijt te hebben of op de eerste werkdag in het nieuwe jaar een Nieuwjaarsontbijt met de afdeling of bedrijf.
We kunnen van 1 tot maximaal 800 adressen op een dag/ ochtend bezorgen in Nederland en België van een lunch, lunchpakket of ontbijt voorzien. Ook hier hebben wij zeer veel ervaring is.
Daar gaat Goedemorgen Ontbijtservice heel zorgvuldig mee om. De adressen waar de ontbijtjes afgeleverd worden zijn in vele gevallen van familie, personeel, politici of bekende Nederlanders kortom allemaal gegevens die zorgvuldig verwerkt en vernietigd moeten worden. Bedrijven, Instellingen, Gemeenten, Scholen maar iedereen die dat wenst ontvangt de uitgebreide verklaring hoe Goedemorgen Ontbijtservice omgaat met de verwerking van de afgeleverde ontbijt bonnen.
Goedemorgen Ontbijtservice doet dat zeker en biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een beschermde arbeidsplek. De werkzaamheden zijn o.a. het vernietigen van de Ontbijt bezorg bonnen. Een van de werknemers werkt al meer dan 15 jaar bij Goedemorgen Ontbijtservice en een van zijn taken is het vernietigen van de aflever ontbijt bonnen.
De bezorgkosten van de ontbijtjes zijn per plaats verschillend en afhankelijk van aanrij route/ reistijd van de ontbijt bezorger. De bezorgkosten liggen tussen de € 6,95 en € 86,-. Gemiddeld bij grote bestellingen in Nederland (meer dan 50 ontbijt bezorgadressen) rond de € 10,- Maar graag maken wij bij meerdere (minimaal 10 ontbijt adressen) bezorgadressen een offerte op maat.
Goedemorgen Ontbijtservice bezorgd actiematig in België. Vanuit onze vestigingen Ontbijtservice Eindhoven, Ontbijtservice Tilburg, Ontbijtservice Roosendaal, Ontbijtservice Breda en Ontbijtservice Bergen op zoom bezorgen wij ook de grensstreek zoals Antwerpen, Poppel, Turnhout e.d.
Natuurlijk kun je voor 1 persoon ontbijt bestellen. Goedemorgen Ontbijtservice heeft zelfs vele soorten ontbijtjes welke speciaal voor 1 persoon zijn namelijk: Sarah Ontbijt, Abraham ontbijt, Jubileum Ontbijt, Verjaardag ontbijt, Pensioen ontbijt die dus afgestemd zijn op 1 persoon. Uiteraard kunnen deze ontbijten aangevuld worden zodat de partner ook van de feestelijke gebeurtenis al vanaf het ontbijt mee kan maken.
De ontbijtjes worden in luxe cateringdozen of in een mand bezorgd. Elk ontbijt is compleet van het eierlepeltje, zout zakje, bordje, servertje etc. Op de website zijn de ontbijtjes tot in detail uitgeschreven.
Super eenvoudig is het om de ontbijtjes te betalen. Bij de ontbijt bestelling kunt u direct via Ideal betalen. U ontbijt is dan direct betaald en opgenomen in de planning. Ook kunt u kiezen voor overboeken van het ontbijt. Als u dan zorgdraagt dat de betaling ruim voor de ontbijtbezorging bij ons binnen is kunt u ook van deze optie gebruikmaken. Ook kunnen wij u een factuur zenden als u meerdere ontbijtjes besteld.
U plaats de ontbijtbestelling en geeft aan dat u een fac. Wenst. Wij zorgen dat dat u direct na u bestelling een Fac. Ontvangt.
We hebben getracht de veel gestelde vragen over ontbijt bezorging en ontbijt bestellen hier te beantwoorden. We begrijpen dat er altijd vragen over ontbijtbezorging over blijven. Vandaar dat wij, Goedemorgen Ontbijtservice, telefonisch bereikbaar zijn en hebben daarom altijd tijd om u persoonlijke vraag, opmerking of wens over ontbijtbezorging of ontbijt bestelling te beantwoorden.

Vandaar dat onze medewerkers u vraag kunnen beantwoorden op ruime openingstijden van Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.00 uur. Op zaterdag van 9.00-17.00 uur. Op zondag zijn wij tel. Moeilijker bereikbaar voor telefonische vragen over ontbijt bezorging. Per mail zijn we wel bereikbaar en kunt u de vraag op die wijze zenden.
Copyright © 2024 All Rights Reserved | Goedemorgen ontbijtservice
crossmenu