Home / Betalingsmethodes

Betaalmethodes

IDEAL

iDEAL kunt u gebruiken als u bij een van de volgende banken zit: Rabobank, ABN AMRO, Postbank, SNS Bank of Fortis . Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af op de internetbankierpagina van uw eigen bank, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

U plaatst een bestelling via www.goedenmorgenontbijtservice.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kiest u voor de betaalwijze iDEAL, waarna u wordt doorverwezen naar het online kassasysteem. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de Goedemorgen Ontbijtservice wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

MasterCard (+ € 5,-)

Wilt u betalen met een MasterCard, vul dan uw naam, creditcardnummer, vervaldatum van de kaart en de CVC-code (Creditcard Verification Code) in. Deze gegevens worden zorgvuldig gecodeerd verzonden. Op deze manier zijn uw gegevens beveiligd tegen onbevoegd gebruik.

Als u via deze methode bij ons afrekent rekenen wij € 5.00 administratie kosten

VisaCard (+ € 5,-)

Wilt u betalen met een Visa card, vul dan uw naam, creditcardnummer, vervaldatum van de kaart en de CVC-code (Creditcard Verification Code) in. Deze gegevens worden zorgvuldig gecodeerd verzonden. Op deze manier zijn uw gegevens beveiligd tegen onbevoegd gebruik.

Als u via deze methode bij ons afrekent rekenen wij € 5.00 administratie kosten

Bank Overschrijving

Wilt u betalen via bank overschrijving, dan dient u het bedrag, naar ons over te schrijven. Houdt er rekening mee dat het door u verschuldigde bedrag uiterlijk 1 dag voor de bezorgdatum op onze rekening dient te staan.

RABOBANK te Breda
Ten name van: Goedemorgen ontbijtservice
Iban: NL75 RABO 0113 4323 48
Bic: RABONL2U
o.v.v.: bezorg datum- naam ontvanger-plaats ontvanger

ABN AMRO te Breda
Ten name van: Goedemorgen ontbijtservice
Iban: NL03ABNA0546605982
Bic: ABNANL2A
o.v.v.: bezorg datum- naam ontvanger-plaats ontvanger

Copyright © 2024 All Rights Reserved | Goedemorgen ontbijtservice
crossmenu